Personvern

Dele med venner på Facebook

Aksje Rabatt Koder

Har du delt med venner? Vennligst som oss og dele med venner og familie. Spre ordet og hjelpe andre spare penger med gode tilbud og rabatter på Rabatt Koder.Kan ikke vise igjen

Rabatt Koders retningslinjer for personvern

Rabatt Koder er forpliktet til å respektere personvernet og beskytte personlige data som du kan dele med oss.

Denne policyen, sammen med vilkår og betingelser for bruk av nettstedet vårt, setter ut hvordan vi behandler personlige opplysninger vi innhenter fra deg eller at du gir oss.

Rabatt Koder inneholder koblinger til og fra tredjepartsnettsteder med deres egne retningslinjer. Vi aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar for disse policyene.

 1. Personopplysninger

  1. Vi kan samle inn og behandle informasjon du oppgir til oss ved å fylle ut skjemaer på vårt nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, informasjon oppgitt ved registrering for å motta vårt nyhetsbrev, inn konkurranser, fullføre undersøkelser, deling rabatt koder, salgsfremmende koder, kupongkoder, og når du kontakter oss. Innsamlede data kan omfatte, men er ikke begrenset til, fornavn og etternavn, postadresse, telefonnummer, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato og kjønn. Vi bruker informasjon om deg:
   1. Gi deg informasjon, produkter eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg eller du forespørselen fra oss.
   2. Sikre innholdet på våre nettsider er presentert for deg i den mest effektive måten;
   3. Utføre noen kontraktsmessige forpliktelser mellom deg og oss.
   4. Varsle deg om endringer i vår tjeneste.
  2. Vi vil aldri avsløre dine personopplysninger til annonsører, partnere eller tredjepart som vil gjøre identiteten din kjent.
 2. Direkte utsendelser

  1. Hvis du bli Rabatt Koder eller Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev vil vi sende deg informasjon om våre kupongkoder, kan avtaler, utskrivbare kuponger eller andre produkter og tjenester som vi tror du være interessert i. Du kan registrere deg å motta vårt nyhetsbrev ved å angi e-postadressen din på noen av registrere bokser gjennom vår nettside. Ved å gi din e-postadresse godtar du å motta regelmessige e-poster fra oss.
  2. Du kan velge å ikke lenger motta våre e-poster når som helst ved å klikke på koblingen "La adresseliste" på bunnen av alle våre e-post. .
 3. Sikker lagring av data

  1. All informasjon du gir oss er lagret på våre sikre servere. Vi tar alle trinnene nødvendig for å sikre at dataene behandles sikkert og i henhold til retningslinjene.
  2. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte personlige opplysninger, er enhver transaksjon på egen risiko som vi ikke kan garantere sikkerheten til dataene overføres over Internett til vår hjemmeside.
  3. Når vi har mottatt dine personlige data bruker vi strenge sikkerhetsprosedyrer for å forsøke å hindre uautorisert tilgang.
 4. Avsløring av informasjon

  Bare under følgende omstendigheter kan vi oppgi din personlige informasjon:

  1. I tilfelle at vi selge eller kjøpe virksomheten eller eiendeler, da kan vi formidle personopplysningene dine til potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller aktiva;
  2. Hvis Rabatt Koder, eller hele eller deler av sine eiendeler, er ervervet, da personopplysninger ved det om brukerne vil være en av eiendeler overført;
  3. Hvis vi er pliktige til å viderebringe eller dele din personlige informasjon for å overholde eventuelle juridiske forpliktelser eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller brukere av Rabatt Koder eller andre;
  4. Der du godtar spesifikt vilkår og betingelser for en tredje part forfremmelse.
 5. Dine rettigheter

  1. Du har rett til å be oss om ikke å behandle personopplysninger for markedsføringsformål.
 6. Tilgang til informasjon

  1. Data Protection Act 1998 gir deg rett til å få tilgang til informasjon om deg. Vennligst send en forespørsel ved hjelp av skjema.